Friday, March 9, 2007

Kdo je Milan Blaha?

Tak tohle je jeden docela mladý a světa poznat dychtivý muž z Vysočiny. Konkrétně z města Přibyslavi. Na téhle fotce se sice tváří jako kakabus, ale ve skutečnosti jím tedy rozhodně není :)



Momentálně se připravuje k maturitě na gymnáziu v Havlíčkově Brodě. Kdo ví, kam půjde potom, jestli to bude opět Brno nebo Praha, v každém případě není Tekuté pluralitě vůbec jasno, jeslti to bude humanitní, nebo přírodovědný obor :) Možná to není známo ani milému Milanovi :))))

1 comment:

Anonymous said...

Pan Pedro Kontaktní e -mailové údaje, pedroloanss@gmail.com. To mi pomohlo s půjčkou 200 000,00 eur na zahájení mého podnikání a jsem velmi vděčný, bylo pro mě opravdu těžké snažit se udělat cestu jako svobodná matka, ale s pomocí pana Pedro Když sleduji, jak se moje firma roste silnější a také se rozšiřuje.
Vím, že vás možná překvapí, proč tu takové věci dávám, ale opravdu musím vyjádřit svou vděčnost, takže kdokoli, kdo hledá finanční pomoc nebo prochází útrapami s jejich obchodem nebo chce zahájit obchodní projekt utrpení ..
Děkuji.